Alise On Stage vzw

Alise steunt …

Al onze medewerkers zetten zich 100% vrijwillig in voor onze vereniging, niet enkel om theater te brengen, maar ook om het goede doel te steunen. Wij zijn oprecht trots om ons steentje te kunnen bijdragen. 

 

2022

Brooddoos nodig

Alise On Stage steunt in 2022 opnieuw het goede doel. Dit jaar hebben we gekozen voor ‘brooddoosnodig‘. Een gezonde maaltijd is cruciaal om je dag door te komen. Dat is zo voor iedereen en zeker voor kinderen & jongeren! Want samen leren, spelen en je concentreren, lukt niet met een lege maag. Toch is een goed gevulde brooddoos niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de scholen zijn er (te veel!) leerlingen die met een hongerige maag in de klas zitten.

 

 

2021

Het Vlinderhuis

Alise On Stage steunt in 2021 opnieuw het goede doel. Dit jaar hebben we gekozen voor ‘Het Vlinderhuis’. Kinderen en jongeren die geconfronteerd worden met een ouder of grootouder die lijdt aan kanker of een andere ernstige ziekte, kunnen terecht in Het Vlinderhuis. Emoties waar kinderen niet altijd woorden voor vinden, kunnen ze vaak wel kwijt in creativiteit en spel.

Villa Karma bracht €691 op die wij hebben geschonken aan het Vlinderhuis.

 

2019

Dierenasiel regio Roeselare

Alise On Stage steunt voor het eerste jaar het dierenasiel regio Roeselare. Met een hart voor dieren zal het ganse team zich inzetten om deze organisatie een duwtje in de rug te geven. Per verkocht ticket schenken wij €1. Dus, kom met z’n allen kijken naar Abdij RUSTique. Je zorgt er niet enkel voor dat wij jaarlijks onze voorstellingen kunnen brengen maar steunen mee het goede doel!
Allen verenigd voor een wereld zonder dierenleed!

Abdij RUSTique bracht €627 op die wij zullen schenken aan het dierenasiel.