Alise On Stage vzw

Auteur

Geboren in hartje West-Vlaanderen, Roeselare, als enig kind in een creatief nest. Een nest van toneel, muziek, zang, instrumenten en vooral veel, … heel veel humor! Met de paplepel in de mond.

Als kind was ze er rotsvast van overtuigd dat ze iets wou doen in de grafische richting OF de showbizz. Vooral fotograferen, videofilmpjes maken en monteren, grafische ontwerpen maken, zingen, dansen, keyboard spelen, enz… waren haar dagelijkse bezigheden in haar jeugd.
In 1996 startte ze in de Higro Campus. Nu meer gekend als VISO Mariakerke, een grafische school waar ze haar creatieve ei kwijt kon.

Na haar studies nam ze de draad terug op om zanglessen te volgen. Door een optreden kwam ze via via in een toneelgroep terecht en kreeg zo de kans om toneel te spelen. De theatermicrobe zat meteen verankerd, waardoor de goesting om zelf een verhaal te schrijven naar boven kwam. Ideeën genoeg om verhalen te maken die de mensen een aangename zorgeloze avond bezorgen.

Abdij RUSTique werd uiteindelijk haar eerste zelfgeschreven blijspel die de deur openzette om zelf een toneelvereniging uit de grond te stampen, genaamd Alise On Stage. Met een topteam die alles uit de kan haalde qua decor, kledij, details en vooral heel veel goesting om het verhaal te brengen, werd Abdij RUSTique meer dan gesmaakt door het publiek. Waar ze ooit van droomde, gebeurde.

En zo zijn we vertrokken, voor hopelijk nog heel lange mooie tijden. Ondertussen zijn er nog verhalen geschreven, die hopelijk ooit op scène mogen gebracht worden.

Toneelwerken verkrijgbaar bij ALMO
Abdij RUSTique
Villa Karma
Vodden & Kwast
De Hitte van tante Alumette

Theater is meer dan een passie!
S. B. Simaeys