TONEEL SPELEN MET COVID-MAATREGELEN

Beste bezoeker,
‘We gaan ervoor’, da’s onze leuze. Uiteraard in deze uitzonderlijke omstandigheden begrijpen wij uw ongerustheid. Mogen wij u met dit bericht gerust stellen en meegeven dat wij met onze ganse ploeg van ALISE zorg zullen dragen voor ieders veiligheid. Momenteel werken wij een plan uit om ‘Villa Karma’ te laten doorgaan in zaal OCAR.
Alles zal volledig volgens de COVID-maatregelen gebeuren, die op dat moment van kracht zijn. Wij houden ook onze bezoekers op de hoogte wanneer de datum nadert. Indien de voorstellingen niet kunnen doorgaan, dan hoeft u ook niets te vrezen. Ofwel verplaatst u de gereserveerde kaarten naar een nieuwe datum of u krijgt uw geld terug.

Ook voor ons is het koffiedik kijken, maar team ALISE staat te popelen om het stuk naar ons publiek te brengen. Wij zijn alvast gestart met de repetities en hopen dat we ieder van jullie een mooie avond kunnen bezorgen in jullie bubbel.

OPGELET: op zondag voorzien wij koffie met taart (chocolademousse met interieur van framboos) aan de democratische prijs van €3. Door de corona-maatregelen kan dit enkel op reservatie. Via de online reservatie kunt u dus makkelijk het taartje bijbestellen. 

1 ding staat vast: de ‘goesting’ bij het voltallig team is meer dan ooit aanwezig. Laat net dat de drijfveer zijn om het toneelstuk ‘Villa Karma’ voor jullie te brengen in november, uiteraard in veilige omstandigheden.

Aarzel niet om tickets te reserveren. Wij houden jullie telkens op de hoogte bij de nieuwste verwikkelingen.

Wij danken jullie alvast voor jullie begrip. Hou het veilig, respecteer de maatregelen, zo verslaan we samen dit virus.

We kijken enorm uit naar jullie komst!
TEAM ALISE